man | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Waarom de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn?

De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn helpt sinds 2008 scheidende partners in het begeleiden van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Er spelen heel wat onderwerpen bij de begeleiding van uw echtscheiding, er zijn behoorlijk wat aandachtsgebieden:
– Hoe zit het met de alimentatie?
– Waar moet ik straks de boodschappen van gaan doen?
– Welke afspraken moeten we voor de kinderen maken?
– Wat doen we met de woning?
– Maken we fiscaal gezien wel de goede afspraken?

De financiële toekomst is een groot onderdeel van de echtscheiding. Maar we realiseren ons dat het niet alleen om de cijfers gaat. Onder die financiële gegevens zitten belangen, wensen, emoties en doelstellingen. Als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële puzzelstuk oplossen, doen wij ons werk niet goed. Er komt ook een stuk mediation bij kijken.

Fiscaal
Alimentatie
Pensioenen
Kinderen
Huis en Hypotheek
Juridisch
Mediation
Financieel

Waaruit bestaat uw scheiding?

Onze scheidingsexpertise

De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn dé expert in het regelen van uw scheiding in de regio Apeldoorn Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Cuijk, Malden, Mook, Leuth, Millingen aan de Rijn, Beek-Ubbergen en Groesbeek. Dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en dat wij daarnaast alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, maakt de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn uniek. Omdat wij van huis uit financieel planner zijn, hebben wij zo’n 80% expertise in huis over alle financiële puzzelstukken van uw echtscheiding. Het overige hele specifieke percentage van 20 %, bekijken wij in nauwe samenwerking met specialisten zoals notarissen en pensioendeskundigen. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat: mediation is een belangrijk onderdeel in onze aanpak. Voor ons is het belangrijk om in het gehele proces ruimte te geven aan de onderliggende belangen en emoties van de scheidende partners. Zeker om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt daarom ook veel aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie.

Anders dan andere

Veel advocaten/mediators/scheidingsbemiddelaars hebben van alle aandachtsgebieden – zoals de financiën – slechts een geringe of geen kennis. Zij kunnen u op die gebieden vaak alleen informeren door middel van folders van de overheid. En moeten bijvoorbeeld alimentatieberekeningen door externen partijen laten opstellen, hetgeen vertraging oplevert. Wij hebben echter zoveel meer in huis, dit biedt u diverse voordelen.

De voordelen:
> Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
>
 Mediation én alle financiële, fiscale en juridische kennis zelf in huis
> Anders dan anderen: geen externe partijen nodig en één aanspreekpunt
> Dus geen vertragende factoren en kostenbesparing
> Tarief concurrerend met advocaten en in vele gevallen zelfs goedkoper

Bijkomend voordeel: als één van de weinige bemiddelaars sluiten wij de aansprakelijkheid voor verschillende onderwerpen zoals de fiscale gevolgen niet uit! En dat geeft toch een gerust gevoel? Waar andere partijen het beloven, vindt u bij ons écht alle expertise onder één dak. Door voor de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn te kiezen, krijgt u later geen spijt van de gemaakte afspraken en kunt u zeggen: we hebben het allemaal goed geregeld.

Voor uw gemak hebben we het overzicht met de grootste verschillen van de National AdviesBalie (echtscheidings-wijzer.nl) overgenomen en aangevuld met de werkwijze van de Scheidingsplanner.

Overzicht verschillen advocaat, mediator en Scheidingsplanner | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Ons team

In ons team zijn naast een erkend financieel adviseur en mediator ook meerdere advocaten aangesloten, zodat wij u ook op dit gebied uitstekend kunnen adviseren. Daarnaast bezitten wij ook alle fiscale kennis. Wist u dat de fiscale gevolgen van een echtscheiding vaak onderschat worden en dat de Belastingdienst hier de komende jaren extra op gaat letten?

Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief.

Meer informatie en alle Scheidingsplanner in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Nijmegen & ApeldoornWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”.

In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode.

Vraag het boekje nu aan

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 – 26 66 86 66 voor een vrijblijvende afspraak of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen