Slide Volg onze Tour de Divorce | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Een scheiding is een hele Tour

Op zaterdag 2 juli start de Tour de France editie 2016, het grootste wielerevenement van de wereld. Drie weken lang zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd om dagelijks de verrichtingen van het peloton te volgen. De etappes leveren vaak mooie en pittoreske beelden op van het Franse landschap, waarin wielrenners vaak bovenmenselijke prestaties lijken te leveren. Spectaculaire bergritten met bloedstollende afdalingen, massasprints, valpartijen, materiaalpech en tijdritten, het komt allemaal voorbij.

Ook een scheiding is een hele tour. Het gehele proces vraagt, net als bij de wielerronde, een goede begeleiding, ondersteuning, reservemateriaal en verzorging. Een goede begeleiding start met het inzichtelijk maken van alle stappen en onderwerpen die van start tot finish op uw weg komen. Tijdens onze Tour de Divorce doen wij in dagelijkse etappes verslag van alle onderwerpen die met een scheiding te maken hebben zodat u uw nieuwe toekomst goed voorbereid kunt plannen.

Onze etappes

Etappes Tour de Divorce | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Waarom de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Willie Godschalk | De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 – 26 66 86 66  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen