man | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Ons tarief

U verkeert over meestal in een onrustige periode in uw leven op het moment dat u begeleiding voor uw scheiding zoekt. U bent vaak onzeker over hoe uw toekomst eruit gaat zien. En onzeker over hoe u er financieel komt voor te staan. Voor ons is het belangrijk dat u vooraf‘ weet wat de kosten van uw scheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant als mogelijk over. Omdat echter geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding niet voor iedereen gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Offerte

De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn werkt extra efficiënt omdat zij alles onder één dak biedt. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw echtscheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Omdat wij alles in één hand kunnen houden en niks hoeven uit te besteden, scheelt dat in uren en overleg. De totale kosten van een echtscheiding via De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw eigen wensen, hoe ingewikkeld uw scheiding is en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere wensen en belangen.

Voor de werkzaamheden van De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn geldt een investering op basis van een uurtarief x het aantal voor u geïnvesteerde uren. De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn kan u vooraf inzicht in de kosten geven om u meer zekerheid in uw situatie te kunnen geven. Om die kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw persoonlijke situatie uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte besluit u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en andere bemiddelaars en in vele gevallen zelfs goedkoper.

Waarom de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Willie Godschalk | De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 – 26 66 86 66  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen