man | Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Apart scheiden

Ons advies is om altijd om te proberen de scheiding gezamenlijk te regelen. Het bespoedigt niet alleen het proces, maar het werkt ook kostenbesparend. En niet onbelangrijk: in deze situatie worden de belangen van uw eventuele kinderen gemakkelijker vorm gegeven door gezamenlijk afspraken te maken om na de scheiding uw ouderrelatie vorm te kunnen geven.

Natuurlijk begrijpen wij ook goed dat u ieder bij een echtscheiding eigen belangen heeft. En dat het helaas ook regelmatig voorkomt dat de ex-partner niet wil meewerken aan de echtscheiding. In dit geval kan de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn – natuurlijk alleen in overleg met u – uw ex-partner uitnodigen om mee te werken aan een gezamenlijk traject. De ex-partner reageert over het algemeen positief op een uitnodiging van ons. Ziet u echter geen basis voor onderling overleg of wilt u liever iemand die volledig voor uw belangen gaat, dan kunt u beter voor een eigen adviseur kiezen.

Hoe werkt het bij de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn?

Omdat u in goed overleg uiteindelijk veel meer kunt bereiken, is dat ons uitgangspunt. Wij zoeken met de andere partij – oog voor elkaars emoties en standpunten – naar oplossingen. In de meeste situaties sturen wij aan op een viergesprek met uw ex-partner en zijn/haar advocaat of adviseur. Hierbij proberen wij het overleg open te houden en een positieve sfeer te behouden.

Voor u zijn wij altijd uw vertrouwenspersoon en wij voeren voor u de onderhandelingen met uw partner of zijn/haar adviseur. Indien dit onverhoopt niet tot overeenstemming leidt, dan zorgen wij voor gerechtelijke begeleiding. Wij begeleiden u dan tezamen met onze advocaat. Daarbij doet ieder waar hij goed in is: de advocaat in de procedures of het overleg met de andere partij en de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn verzorgt het financiële vraagstuk. Op deze manier vormen we een team dat op alle fronten goed voor u belangen opkomt!

U kiest zelf de aanpak die bij u past, wij bieden diverse mogelijkheden aan:par
– Financieel advies
– Mediation
– Alimentatieberekening
 Scheiding ondernemers

Waarom de Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

Willie Godschalk | De Scheidingsplanner Nijmegen & Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 – 26 66 86 66  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen